Engelsksprogede tegneserier

KAPOW!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
26.03.19
Biblioteket har fået tegneserier på engelsk

SAGA
Et umage par fra to verdener i intergalaktisk krig jages gennem universet af lejemordere. Deres eneste ønske er at finde et fristed, hvor de kan leve i fred med deres barn.

WONDER WOMAN: EARTH ONE
Historien om hvordan amazonen Diana bliver Wonder Woman, forkæmper for fred, retfærdighed og ligestilling. I årtusinder har amazonerne levet et afsondret liv på Paradise Island med strenge påbud om ikke at blande sig i menneskenes verden. Men det er lige præcis hvad Diana altid har drømt om. Da hun en dag får muligheden for at undslippe, griber hun den, selvom konsekvenserne er hårde.

THE SANDMAN
Da Drømmenes Hersker efter 70 år slipper ud af sit fængsel i menneskenes verden, må han finde sine drømmerredskaber, før han kan genvinde sine kræfter. Hvis redskaberne falder i de forkerte hænder, kan det betyde kaos og undergang. Og det er kun begyndelsen på en storslået fortælling om fortællinger.

HAWKEYE
Når Clint Barton, også kendt som Hawkeye, har fri fra The Avengers, kæmper han for at få styr på sit kaotiske og ikke særligt superhelteagtige liv.

BITCH PLANET
Dystopisk science-fiction om et mandsdomineret samfund hvor alle kvinder, der ikke følger samfundets strenge regler, sendes til til en fængselsplanet. Men så let slipper det patriarkalske system ikke af dem.

WE3
En labrador, en kat og en kanin har forvildet sig væk fra deres ejere og er endt i et militært laboratorium, hvor de er blevet omskabt til fjernstyrede dræbermaskiner iklædt panser og udstyret med rudimentær taleevne. Da de stikker af, udkommanderes militæret for at tilintetgøre dem.

Der er flere spændende tegneserier på vej, så hold øje med opslag på katak.gl eller Nunatta Atuagaateqarfias Facebookside. Skriv nalib@katak.gl hvis du har forslag til tegneserier du mener at biblioteket bør anskaffe.

Materialer

Reservér
  • Tegneserie

Saga. Volume 1

Af Brian K. Vaughan, Fiona Staples (2012)
Læs mere
Reservér
  • Tegneserie

Wonder Woman, earth one. Volume 1

Af Grant Morrison, Yanick Paquette (2016)
Læs mere
Reservér
  • Bog

The sandman, preludes & nocturnes (Engelsk)

Af Neil Gaiman (2010)
Læs mere
Reservér
  • Tegneserie

My life as a weapon

Af Matt Fraction, David Aja, Javier Pulido, Alan Davis (2013)
Læs mere
Reservér
  • Tegneserie

Bitch Planet. Book 1, Extraordinary machine

Af Kelly Sue Deconnick, Robert Wilson IV, Valentine De Landro (2015)
Læs mere
Reservér
  • Tegneserie

WE3

Af Grant Morrison, Frank Quitely (2013)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Green Lantern: Earth One. Vol. 1 (Engelsk)

Af Gabriel Hardman (2018)
Læs mere